Combi ketel kopen nog steeds de populairste oplossing

Groot aanbod A-merk combi ketels bij CV ketel offertes

Wanneer uw huidige combi ketel aan vervanging toe is en u wilt vanwege budgettaire redenen nog niet overschakelen naar een dure warmtepomp, schakel dan voor een combi ketel kopen CV ketel offertes in. Via slechts één e-mail ontvangt u dan een of meerdere maatwerk offertes die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijke woonsituatie. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig bent in de provincie Noord-Brabant. De CO – gecertificeerde CV monteurs van CV ketel Offertes bieden hun diensten namelijk uitsluitend in Noord-Brabant aan.

Voordeel combi ketel kopen bij CV ketel offertes

De initiatiefnemer van CV ketel Offertes is merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels in Nederland. Wij baseren onze offertes niet op een specifiek merk, maar volledig op uw persoonlijke woonsituatie. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe HR combi ketel krijgt u van onze zeer ervaren warmteservice adviseurs uitsluitend offertes aangeboden, die volkomen aansluiten bij uw persoonlijke woonsituatie. Dus niet een merk, maar u staat centraal bij CV ketel Offertes en zo hoort het volgens ons ook. Over de kwaliteit van elke combi ketel hoeft u zich bij CV ketel offertes niet druk te maken, want wij verkopen uitsluitend A-merken zoals: Atag, AWB, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant en Viessmann.

Offerteprijs Combi ketel is inclusief installatie en tarief jaarlijks onderhoud

Bij CV ketel offertes verkopen wij geen losse combi ketels. Wij gaan voor kwaliteit en een excellente service. Daarom zijn de offerteprijzen voor een A-merk combi ketel bij CV ketel offertes inclusief installatie, onderdelen en prijs voor jaarlijks onderhoud. Dus bij ons geen verrassingen achteraf. Vanzelfsprekend ontvangt u bij CV ketel offertes ook fabrieksgarantie. Afhankelijk van het merk combi ketel dat u kiest varieert die tussen de 2 en zelfs 5 jaar!

Nieuwsgierig geworden welke combi ketel(s) het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij CV ketel offertes via de link contact