CV installatie die afgestemd is op uw woonsituatie

Bij CV ketel offertes aankoop, installatie en jaarlijks onderhoud ineen


Uw CV installatie moet helaas op korte termijn vervangen worden. De CV monteur heeft uw CV ketel weliswaar weer operationeel gekregen. Maar hij gaf aan, dat de kosten voor het duurzaam repareren van uw CV installatie dermate hoog zijn, dat u beter voor een nieuwe CV ketel of een warmtepomp kunt kiezen. Wat is voor u de beste keuze op dit moment?

Duurzame warmtepomp of HR CV installatie

Dit hangt voor een belangrijk deel van uw huidige woonsituatie en budget af. Wat is het energielabel van uw huidige woning en welk budget heeft u beschikbaar? Wij lichten dit graag toe aan de hand van een voorbeeld.

Uw heeft een bestaande koopwoning met energielabel C of lager. Om zonder problemen over te stappen naar een warmtepomp dient uw woning op tal van onderdelen aangepast te worden. Denk hierbij aan het leggen van leidingen in vloeren en het isoleren van uw woning. Anders krijgt een warmtepomp de woning helaas niet op temperatuur. De investeringskosten voor een gemiddelde eengezinswoning bedragen circa € 20.000, – en zullen zelfs nog hoger uitvallen, wanneer sprake is van een lager energielabel. Wanneer u niet over dergelijke financiële middelen beschikt adviseren wij u om te kiezen voor een CV installatie.

Een energiezuinige CV installatie is ook milieuvriendelijk

De meeste gezinnen zullen spontaan geen € 20.000,- kunnen investeren. Zolang er geen beter alternatief voor een CV installatie beschikbaar is zullen we in de toekomst toch over moeten gaan naar een warmtepomp. Veel gezinnen kiezen daarom nu voor een energiezuinige HR CV installatie van een A-merk. Hiermee bespaart men niet alleen op het energieverbruik, maar kan men rustig afwachten wat er de komende jaren voor alternatieven op de markt komen. Bovendien levert men op deze wijze een bijdrage aan het milieu.

Fantastisch nieuws voor alle inwoners van Noord-Brabant

Om er zeker van te zijn, dat u als inwoner van Noord-Brabant de juiste A-merk CV installatie (CV ketel) koopt kunt u bij CV ketel offertes via slechts één e-mail offertes ontvangen van elke A-merk CV ketel die bij uw persoonlijke woonsituatie past. U ontvangt van alle passende CV ketels een offerte inclusief installatie en jaarlijks CV onderhoud door een CO – gecertificeerd CV monteur. Dit aanbod is uitsluitend bestemd voor de inwoners van Noord-Brabant, omdat de CO – gecertificeerde CV monteurs van CV ketel offertes daar werkzaam zijn.

Nieuwsgierig geworden welke A-merk CV installatie het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij CV ketel offertes via de link contact