Nieuwe CV ketel inclusief montage bij CV ketel offertes

Merkonafhankelijke dealer Noord-Brabant van alle A-merken CV ketels

Alleen inwoners van de provincie Noord-Brabant, die op zoek zijn naar een nieuwe CV ketel, kunnen gebruik maken van CV Ketel Offertes. Waarom? CV ketel offertes verkoopt en installeert niet alleen alle A-merk CV ketels, maar indien gewenst onderhouden en repareren onze CO – gecertificeerde CV monteurs uw nieuwe CV ketel dezelfde dag nog. Om klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en marktconforme tarieven aan te kunnen bieden willen wij improductieve reistijd zo veel mogelijk beperken. Aangezien al onze CV monteurs in Noord-Brabant wonen, hebben wij er voor gekozen om onze warmteservice diensten daarom alleen in Noord-Brabant aan te bieden.

Bij CV ketel offertes nieuwe A-merk CV ketel op basis van uw woonsituatie

De initiatiefnemers van CV ketel Offertes zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve warmteservice diensten. Wij hebben ons bewust niet verbonden aan één specifiek A-merk. Dat past niet bij onze filosofie en werkwijze. Uitgangspunt moet niet een A-merk CV ketel zijn, maar uw persoonlijke woonsituatie. Om deze reden heeft CV ketel Offertes er voor gekozen om merkonafhankelijk dealer te zijn van alle A-merk CV ketels in Nederland. Op basis van uw persoonlijke woonsituatie zoeken onze ervaren warmteservice experts de A-merk CV ketels uit die hierbij naadloos aanpassen. Van deze CV ketels ontvangt u een offerte inclusief installatie en de mogelijkheid van jaarlijks onderhoud. Tenslotte bepaalt u zelf wat het merk van uw nieuwe CV ketel wordt.

CV ketel offertes verkoopt geen losse A-merk CV ketels

CV ketel offertes hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Wanneer u bij ons een nieuwe CV ketel koopt gebruiken we uitsluitend materialen die voor professioneel gebruik geschikt zijn. Dit is de reden, dat wij geen losse A-merk CV ketels verkopen. Wanneer u bij CV ketel offertes een nieuwe CV ketel koopt, heeft u de zekerheid dat uw nieuwe CV ketel volgens de strengste richtlijnen van de CV ketel fabrikant wordt geïnstalleerd. De fabrieksgarantie van een A-merk CV ketel varieert van 2 tot 5 jaar. Dit hangt af van het merk.

Nieuwsgierig geworden welke A-merk CV ketel(s) passen bij uw persoonlijke woonsituatie? Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij CV ketel offertes via de link contact