CV ketel vervangen of overschakelen naar warmtepomp

Waarschijnlijk verstandiger om nog niet over te schakelen

Er gaat geen dag voorbij of je hoort of leest iets over het milieu. Ook u wilt ongetwijfeld uw spreekwoordelijke steentje bijdragen, maar het prijsverschil tussen een CV ketel vervangen of overschakelen naar een warmtepomp is enorm. Zeker wanneer u een bestaande woning heeft die nog niet optimaal geïsoleerd is. Dan kan zomaar sprake zijn van een verschil dat op kan lopen tot wel € 20.000, – De meeste gezinnen hebben dit niet op hun bankrekening staan. Gelukkig voor u kunt u nu nog een vrije keuze maken. Dat is de reden dat verreweg de meeste gezinnen kiezen voor een CV ketel vervangen. Zeker wanneer u kiest voor een HR CV ketel draagt u uw spreekwoordelijke steentje bij, omdat de huidige HR CV ketels zeer zuinig zijn. Tevens geeft u dat de gelegenheid om te gaan sparen en af te wachten wat voor nieuwe en betaalbare ontwikkelingen er de komende jaren op de markt komen.

CV ketel vervangen? Kies dan voor een A-merk CV ketel

Wanneer uw huidige CV ketel vervangen moet worden, kies dan altijd voor een A-merk CV ketel. Zeker wanneer over een aantal jaren de gasgestookte CV ketel niet meer verkocht mag worden, is het belangrijk dat u losse onderdelen kan blijven kopen. Bij een A-merk CV ketel zal dit lange tijd het geval zijn. Kies daarom, wanneer u in Noord-Brabant woont, voor een merkonafhankelijk dealer als CV ketel offertes. Onze eigen technische dienst zal u bij reparaties ook het komende decennium kunnen helpen. Ons advies is wanneer uw huidige CV ketel op leeftijd is om binnen één jaar tot vervangen over te gaan, want dan kunt u met een A-merk CV ketel nog 10 tot 15 jaar gebruik maken van uw gasgestookte CV ketel.

Nieuwsgierig wat een CV ketel vervangen op basis van uw persoonlijke woonsituatie u kost? Vraag dan een offerte aan bij CV ketel offertes via de link contact