Nieuwe CV ketel Breda geeft u tijd om te sparen

Gemiddelde investering warmtepomp bestaande woning € 20.000, –

U leest het goed. Voor eigenaren van een koopwoning met energielabel C of lager, bedraagt de gemiddelde investering voor het in gebruik nemen van een duurzame warmtepomp tenminste € 20.000,-. Steeds meer eigenaren komen hier achter en besluiten daarom snel een nieuwe cv ketel Breda te gaan kopen. En terecht, want de meeste mensen zullen geen € 20.000,- op hun bankrekening hebben staan. Door nu voor het laatst een nieuwe cv ketel Breda te kopen kan men niet alleen de komende 10 tot 15 jaar sparen, maar ook rustig bepalen wanneer men wel gaat overstappen. Daarnaast is de verwachting, dat het komende decennium er nieuwe toepassingen zullen komen die efficiënter en aanmerkelijk goedkoper zullen zijn. Niet voor niets is het spreekwoord haastige spoed is zelden goed.

Gaat u ook een nieuwe cv ketel Breda kopen? Kies dan voor een HR ketel!

Stap op tijd over op een nieuwe ketel, want naar aller waarschijnlijkheid wordt binnen twee jaar de verkoop van CV ketels op gas volledig aan banden gelegd. Wanneer u een nieuwe cv ketel Breda kopen gaat, kies dan altijd voor een energiezuinige A- merk HR CV ketel. Ook wanneer de verkoop van nieuwe ketels aan banden is gelegd, heeft u dan nog vele jaren de gelegenheid om onderdelen te bestellen. Het is maar de vraag of goedkope B-merken nog wel onderdelen op voorraad zullen houden. De verwachting is, dat de gasprijs de komende jaren verhoogd zal worden, om u te dwingen over te stappen naar een warmtepomp. Het is daarom belangrijk, dat uw nieuwe ketel energiezuinig is en past bij uw persoonlijke woonsituatie. Inwoners van Noord-Brabant hebben het gemakkelijk. Via slechts één e-mail krijgen zij bij CV ketel Offertes gratis offertes toegezonden van alle A-merken CV ketels, die bij hun persoonlijke woonsituatie passen.

Bent u ook benieuwd welke A-merken CV ketels passen bij uw persoonlijke woonsituatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij CV ketel offertes via de link contact