CV ketel offertes – Wie zijn wij?

CV ketel offertes - Wie zijn wijCV ketel offertes is een initiatief van de Heduro Groep. Verspreid over de provincie Noord-Brabant beschikken wij over ervaren en CO-gecertificeerde CV monteurs en bieden particulieren en bedrijven een totaaloplossing op het gebied van gecertificeerde installatie- en warmteservice aan. Door gebruik te maken van gelieerde bedrijven kunnen wij elkaars activiteiten combineren en zijn wij in staat om klanten snel en professioneel te helpen voor marktconforme tarieven.

De Heduro Groep is al bijna 25 jaar merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels en maakt voor het installeren van CV ketels in Noord-Brabant gebruik van de expertise en het vakmanschap van gecertificeerde installateurs. Op deze wijze kunnen wij u een kwaliteit garanderen, die voldoet aan de strengste richtlijnen van de CV ketel fabrikanten. Zo ontstaat voor u als klant een echte win-win situatie.

Naast fabrieksgarantie op de gekozen CV ketel ontvangt u bij de Heduro Groep ook garantie op de door ons verrichte installatie werkzaamheden. Onze CO-gecertificeerde CV monteurs en installateurs staan voor kwaliteit en vakmanschap. Zij maken uitsluitend gebruik van onderdelen en materialen die geschikt zijn voor professionele toepassingen.

Nieuwsgierig geworden welke A-merk CV ketels het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan vrijblijvend een aantrekkelijk geprijsde offerte aan bij CV ketel offertes via de link contact

Snel meerdere offertes ontvangen?

Wilt u snel vrijblijvende en onafhankelijke offertes voor aanschaf én plaatsing van een A- merk CV ketel  ontvangen? Neem dan contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden. Vermeld hierbij uw naam, woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer.

Voor het maken van passende offertes hebben wij ook het merk/type en bouwjaar van uw huidige CV ketel nodig. Voeg ten slotte enkele foto’s van de huidige CV opstelling toe.

Klik hier voor voorbeeldfoto’s

Bekijkt u onze website op een smartphone? Stuur ons dan een Whatsapp bericht via de knop onderaan de website.

Stuur ons een bericht toe via het offerteformulier van deze website.

Naar het offerteformulier >

Stuur ons een email of bel ons op tel. nummer 076 – 8009999.
Onze deskundige medewerkers staan u te woord!